Rebild: Et Sted med Kultur og Natur

Hvad sker der i Rebild: March mod Ensomhed 2024

Rebild kommune er kendt for sine naturskønne områder og stærke fællesskabsånd. En af de mest bemærkelsesværdige begivenheder, der finder sted i 2024, er March mod Ensomhed, som strækker sig fra Støvring til Aalborg. Denne march er en del af en landsdækkende kampagne, der fokuserer på at bekæmpe ensomhed og fremme social samhørighed. Arrangementet, der tiltrækker mange deltagere, er ikke kun en fysisk udfordring, men også en mulighed for at skabe nye venskaber og styrke eksisterende relationer.

Baggrund og Formål

March mod Ensomhed blev startet for at sætte fokus på et stigende samfundsproblem – ensomhed. Ensomhed kan ramme alle aldersgrupper, og det har alvorlige konsekvenser for både mental og fysisk sundhed. Formålet med marchen er at skabe opmærksomhed omkring problematikken og opfordre folk til at deltage i fællesskaber.

Ruten og Deltagelse

Ruten fra Støvring til Aalborg er designet til at være tilgængelig for alle, uanset fysisk formåen. Marchen starter i Støvring og bevæger sig gennem naturskønne områder, hvilket giver deltagerne mulighed for at nyde den smukke danske natur samtidig med, at de deltager i en god sag. Undervejs er der indlagt pauser med forfriskninger og mulighed for at netværke.

Praktiske Oplysninger

Deltagelse i March mod Ensomhed kræver tilmelding, som kan foretages på arrangørernes hjemmeside. Der er ingen krav om en bestemt distance – man kan vælge at gå hele ruten eller blot en del af den. Alle deltagere opfordres til at bære komfortabelt fodtøj og medbringe vand.

Fællesskab og Støtte

March mod Ensomhed er mere end bare en gåtur. Det er en manifestation af fællesskab og støtte. Deltagerne opfordres til at gå sammen med venner, familie eller kolleger, men også til at møde nye mennesker undervejs. Marchen skaber en unik mulighed for at dele historier og erfaringer, og mange finder trøst og støtte i det fællesskab, der opstår.

Initiativer som March mod Ensomhed er vigtige, da de fremmer sociale relationer og hjælper med at nedbryde tabuer omkring ensomhed. Rebild kommune støtter aktivt op om begivenheden, og der er stor opbakning fra både lokale og nationale sponsorer.

Hvordan kan du deltage?

For mere information om March mod Ensomhed og tilmelding, besøg venligst denne side. Alle er velkomne, og vi ser frem til at se dig til en meningsfuld og berigende oplevelse.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk, kan du stadig støtte initiativet ved at sprede budskabet og donere til kampagnen.

Ofte Stillede Spørgsmål